Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
Patryk Begier (5327 niezalogowanych)
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
Makaryna napisał:
2013 napisał:

Mieszkam tu ponad 12lat i musze sie zgodzic z Toba,ponadto norwedzy sa wredni,tylko sie ladnie usmiechaja a robia i mysla calkiem co innego...

A ja mieszkam tu 26 lat i moge powiedziec o polakach, ze brak im elementarnej kultury: nigdy sie nie usmiechaja i kazdemu jednemu naublizaja "na dzien dobry" bez zadnego powodu, ot tak zeby zademonstrowac swoje chamstwo.
zapomniałaś dodać ze bez wyjątku, wszyscy Polacy to chamy bez kultury!! nie wiem w jakim środowisku ty sie obracasz ale ja takich omijam szerokim łukiem i trzymam sie z tymi kulturalnymi którzy sie usmiechają jak komuś naubliżają to mają konkretny powód
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
AndersB napisał: ... nie wiem w jakim środowisku ty sie obracasz ale ja takich omijam szerokim łukiem i trzymam sie z tymi kulturalnymi którzy sie usmiechają jak komuś naubliżają to mają konkretny powód
Ano właśnie , jest Wolność i nikt Nam nie nakazuje , użerać się z trudnym Niereformowalnym Polskim elementem Tu w Norge ...
---
W Polsce też nie zadawaliśmy się z szemranymi rodakami i omijaliśmy to BAGNO dużym łukiem .

---
Z ostatniej prawie chwili ...
---
Dzisiaj jako taka pogoda , dlatego wracałem do domu powoli i z otwartym oknem .
Na drogach totalne pustki ...
---
Przez miejscowe skrzyżowanie , po przeciwnej stronie , przechodzi trzech młodych facetów w dresach z kapturami na głowach, gestykulując żywo .
---
Powoli przez szum silnika dochodzą głosy ...
.... no wiesz kurwa ta Kowalczyk to równo kurwa wychujała norki ... !!! ty patrz patrz ... jak ten jebany norek jedzie powoli ...
---
Prawie się zatrzymałem , ponieważ skrzyżowanie było prawie całe zajęte przez dresy ....
---
Już miałem coś dobitnie odpowiedzieć , jednak tylko pokazałem środkowy palec jadąc dalej .
---
Pewnie ich zamurowało , bo stali chwilę odwróceni w Moim kierunku ...

---
Tak , gówno niestety , trzeba omijać bezpiecznym łukiem .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1235 Postów
robert taki
(gargamello)
Maniak
AndersB napisał:
Makaryna napisał:
2013 napisał:

Mieszkam tu ponad 12lat i musze sie zgodzic z Toba,ponadto norwedzy sa wredni,tylko sie ladnie usmiechaja a robia i mysla calkiem co innego...

A ja mieszkam tu 26 lat i moge powiedziec o polakach, ze brak im elementarnej kultury: nigdy sie nie usmiechaja i kazdemu jednemu naublizaja "na dzien dobry" bez zadnego powodu, ot tak zeby zademonstrowac swoje chamstwo.
zapomniałaś dodać ze bez wyjątku, wszyscy Polacy to chamy bez kultury!! nie wiem w jakim środowisku ty sie obracasz ale ja takich omijam szerokim łukiem i trzymam sie z tymi kulturalnymi którzy sie usmiechają jak komuś naubliżają to mają konkretny powód

Do Anders
Jezeli Ty sie nie usmiechasz to nie wymagaj tego od innych,a jesli chodzi o kulture to norkom daleko do nas,bekanie ,puszczanie bakow przy jedzeniu itp,szkoda slow...to jest standard wsrod norkow
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
2013 nie zrozumielismy sie, chodziło mi o wypowiedz makaryny...
dlaczego wrzuciła wszystkich Polaków do 1 wora? bo siedzi tu juz 26lat? moge jej tylko współczuć że napotyka na swojej drodze tylko takich Polaków bez kultury...

jak dla mnie nie ma reguły jaka narodowość, cham bedzie chamem zawsze
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
ja tam wole chama przynajmniej wiadomo z kim masz do czynienia niz klamce i zlodzieja
UPS Norwedzy nie klamia tylko zachodzi nieporozumienie
i nie kradna tylko sa oszczedni -oszczedzaja na wyplatach ,zasilkach ,informacjach ,umowach ,podatkach ,ubezpiczeniu emnigrantow
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
815 Postów
mariusz mario
(Marius13)
Maniak
polaccccki rooooobaczki kuzde podniescie glowy i pokarzcie co jestescie warci to nam tu w norge jest lepiej niz w domu to my tu zaiwaniamy to nam norki zawdzieczja poniekad swoj rozwoj nie dajmy sie trzymajmy sie razem otwierajcie swoje biznesy w norge tylko ekspansja ekonomiczna zdobedziemy status spol. i szacun jest nas prawie 250000 to jest kuuuuupa luuuuuuda
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
Marius13 kandydatem na posla do Stortinger
trza sie trzymac razem kupa mosci panowie
nad integracja trzeba sie skupic KUPY nikt nie ruszy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
815 Postów
mariusz mario
(Marius13)
Maniak
w polsce bylem i jestem szanowanym opem tu tez mnie szanuja to z domu sie wynosi rodacy mamy przewage nad norwegami oni gdyby chcieli mogli by duzo miec ale nie chce sie im chciec.......................wykorzystajcie to
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
popatrz barania glowko
co norki zrobili przez setki lat z ziemia ktora wydarli skalom
i na ugory w Polszy raz przeorane na rok aby doplate z UE dostac
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Misiek Gdańsk)
Wiking
Maryna pisze bo nie widziała prawdziwego oblicza norwega a z nimi pływałem 8 lat po całym świecie i bardzo częst narobili siary i wstydu tak jak by ich ktoś ze smyczy spuścił w domu to się boją pokazać bo sąsiad na policje może zgłosić że alkocholik itp.uwierzcie mi niczym nasze czarne owce nie różnią się od norwegów jak wyjadą ze swojego kraju jak statek stał w szczecinie na stoczni i wracali z libacji to trzeba było zobaczyć
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok